Main menu

Nieuwe folders

Stichting Kunst uit geweld bestaat nu zo’n 6 jaar en na een prachtige nieuwe website waren we nu ook toe aan nieuwe folders! Ze zijn prachtig geworden! Full colour, zig-zag folders met goede informatie over al het werk van Stichting Kunst uit geweld.

“Verhalen van seksuele intimidatie en huiselijk geweld komen steeds meer in het nieuws. Al jaren strijdt Esther Veerman onafgebroken voor het stoppen van geweld. Dat doet zij door het organiseren van tentoonstellingen voor en met mensen die ervaringen delen door middel van kunst.”

Voor meer informatie kijk verder op onze website of neem contact op met Esther via het contactformulier of mail esther@kunstuitgeweld.nl

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.