Main menu

Rachel E. Milano

Rachel werkt met heel teer materiaal, ze werkt met zand.

Links op het schilderij staat de zus van Rachel; Heather. Zij stierf toen zij 7 jaar oud was. Mw. Milano en haar zus zijn overlevenden van seksueel misbruik. Dit misbruik begon op 4 jarige leeftijd. Heather was 1 jaar en 10 dagen ouder dan Rachel.
Achter het Symbool van Bewustzijn / Besef is uitgebeeld hoe de omstandigheden waren waarin de zusjes leefden: seksueel misbruik, ernstige verwaarlozing en huiselijk geweld met de dood van Heather tot gevolg.

Hierboven zie je het binnenste kunstwerk, welke je bijna niet kunt zien door de smalle opening tussen de twee front panelen met het Symbool van Bewustzijn / Besef, als de panelen gesloten zijn.
De geheime deur zie je aan de linkerkant, boven de man met bril en met de persoon die zich uitstrekt. Het boek is verborgen achter een gescharnierd deurtje.
De foto laat het open geklapte kunstwerk zien en de foto boven laat de achterkant zien.

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.