Main menu

Marilyn van Raaij

Mijn naam is Marilyn van Raaij, een 35 jarige Zwolse en de ene helft van het Zwolse kunstkoppel.
Mijn “band” met geweld is dat ik een relatie van 5,5 jaar achter de rug heb waarin veel huiselijk geweld, in alle vormen, voor kwam.

Na deze 5,5 jaar ben ik in een zeer diep dal terecht gekomen.
Het verwerken van alles viel me zeer zwaar… Na enige tijd kreeg ik een nieuwe relatie met een hele lieve man.. Iets wat mij op dat moment vreemd was als het een relatie betrof.
Gelukkig bezat hij veel geduld en rust. Samen hebben we flink wat mee gemaakt omtrent de verwerking van mijn vorige zeer heftige relatie.

Alles bij elkaar heb ik toch wel 10 jaar nodig gehad om de ECHTE Marilyn weer terug te vinden.
Mijn partner en het maken van kunst heeft mij hier heel erg bij geholpen. Ik creëerde rust in mijn innerlijk en van daaruit ontstond er een hele vrolijke kleurrijke wereld waarin ik op leefde en die mij energie gaf. Een wereld die ik een ieder zo gun! Kleuren kunnen namelijk erg veel voor mensen betekenen. Mijn wens is dan ook om mijn met kunst de wereld een stukje mooier te maken.

Graag nodig ik u uit om dit zelf te ervaren.

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.