Main menu

Gabriel Orion Marie

Gabriel Orion Marie is overlevende van 16 jaar lang ernstig seksueel, lichamelijk, emotioneel en psychisch misbruik en martelingen. Op zeer jonge leeftijd is haar persoonlijkheid in vele verschillende delen gefragmenteerd doordat haar vader haar duizenden keren verkrachtte en martelde. Hij verkocht haar als kind prostitué aan andere mannen. Zij is misbruikt voor kinderpornografie en ze is gedwongen te kijken terwijl haar zus werd verkracht en gemarteld. Uiteindelijk overleed haar vader aan de gevolgen van alcoholisme en ze vluchtte naar de andere kant van het land, waar zij vele jaren woonde.

Toen ze begin 40 was werd ze opnieuw slachtoffer van geweld waardoor ze een ernstige zenuwinzinking kreeg. Met behulp van een hele goede vriend vond ze een geweldige, zeer getalenteerde therapeut die voor een aantal jaren zeer intensief met haar werkte. Tijdens het helingsproces gebruikte ze schilderen en tekenen om de verschrikkingen van haar jeugd te vertellen. De uiting door middel van schilderen en tekenen luchtte haar op en gaf haar genezing en vrijheid.

Nu wil ze graag haar schilderijen delen / laten zien in de hoop anderen te bemoedigen en hoop te geven.

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.