Main menu

Een Kaart voor elke Dag

Een Kaart voor elke Dag

De kaarten zijn gemaakt van stevig papier. De maat is 8,5 bij 5,5 cm en zijn voorzien van een mooi doorzichtig doosje. De set bestaat uit 72 kaartjes.

Waarvoor te gebruiken?
De kaarten zijn er voor jezelf om te gebruiken om de dag of week positief te beginnen, om neer te zetten, of als een reminder. De kaarten kunnen je op positieve gedachten brengen en je helpen om gedachten vast te houden. Ze zijn er om te gebruiken in therapie of tijdens groepsgesprekken, en zijn geschikt voor workshops.
Voor een toelichting in PDF formaat, klik hier

Ansichtkaarten

Een Kaart voor elke Dag, als kaartenproject, is tot steun van meerdere mensen. In de toelichting kun je lezen hoe en waarom. Zes van deze kaarten kun je nu ook als ansichtkaart versturen.  De kaarten zijn per 6 stuks verpakt (samen met een uitlegkaart). Ze kosten €5,00 +€2,00 verpakkings- en verzendkosten.
Voor een toelichting in PDF formaat, klik hier

Hoe kan ik de kaarten bestellen?
Je kunt de setjes kaarten  bestellen door het formulier hieronder in te vullen.

*** Een Kaart voor elke Dag (Set a 72 stuks) ***
€10,00 ex. verzendkosten (deze bedragen €7,25)

*** Een Kaart voor elke Dag – Ansichtkaarten (Set a 6 stuks) ***
€5,00 ex. verzendkosten (deze bedragen €2,00)

*
*
*
*
*
*

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.