Main menu

Exposeren op Kunstuitgeweld.nl

Wil je ook graag met jouw werk meedoen op onze tentoonstelling op onze website? Dat kan! Stuur max.15 hoog resolutie afbeeldingen van je werk naar webmaster@kunstuitgeweld.nl . Daarnaast een kort stukje (max. 500 woorden) waarin je schrijft waarom je meedoet en hoe het verwerken van deze kunst voor jou werkt of gewerkt heeft. Je mag meedoen onder je eigen naam maar dat hoeft niet. Je mag ook anoniem meedoen of onder een pseudoniem.

Als je meedoet met gedichten:

je kunt maximaal 15 gedichten aan ons toesturen, met opgave van een titel. Ook hier stellen we het op prijs als je schrijft (max. 500 woorden) waarom je meedoet en hoe het verwerken door het schrijven van gedichten jou helpt in je verwerkingsproces. Je mag meedoen onder je eigen naam maar dat hoeft niet. Je mag ook anoniem meedoen of onder een pseudoniem.

Optioneel kun je het volgende nog laten plaatsen.

– Een link naar je persoonlijke website of blog.
Geef alsjeblieft een korte omschrijving van je website.
Maximaal 75 woorden.

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.