Main menu

Hanna Wensing

Mijn naam is Hanna Wensing geboren op 30 juni 1965.
Ik heb deze werkstukken gemaakt na een EMDR sessie in de baarmoeder.
Het werkstuk is een embryo gemaakt van kleine snippertjes papier.
De eerste afbeelding met de rode lijst is het origineel hiervan heb ik een kopie gemaakt met de tekst erbij wat ik heb gevoeld tijdens deze sessie.

Mijn moeder was 18 jaar en ongehuwd zwanger, ik was een ongewenst kind. Dit heb ik altijd gevoeld in het contact met haar. Door haar afwijzing ben ik onveilig gehecht en heeft mijn stiefvader mij seksueel kunnen misbruiken zelfs in haar bijzijn.

Recente berichten

Share

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.