Main menu

Een Kaart voor elke Dag

Een Kaart voor elke Dag is afgelopen zaterdag gelanceerd door Stichting Kunst uit Geweld als een set kaarten als steun in de rug voor mensen die ingrijpende ervaringen hebben meegemaakt. Vandaag heeft Esther Veerman, ontwerpster van de kaarten de eerste setjes op de post gedaan.

Het maken van de kaarten was voor haar een ervaring die haar verder op weg heeft geholpen. Esther hoopt dat ieder die met de kaarten gaat werken zich net zo gesterkt en bemoedigd voelt als zij tijdens het maken van de kaarten.

Geef een reactie

Recente berichten

Share

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.