Main menu
Auteur(s) Titel Categorie Taal ISBN-10(13)
Gabriel Orion Marie This white house Gezondheid & Psychologie Engels 1629670049
Publicatie datum Editie Aantal pagina's Prijs Kopen via
- 1 140 23,99 Kopen

Dit is niet een verhaal over kindermishandeling, niet eens over het proces van het verwerken van de gevolgen ervan. Het is een intiem, expliciet verhaal van de moed van een vrouw en de volkomen diepgaande graven in de diepten van haar wezen om haar leven te hervinden vanuit de impact van het seksuele, emotionele, spirituele en mentale geweld en verwaarlozing.

Ze geeft een dappere afbeelding van haar reis tot haar binnenste zelf wanneer zij doordringt tot de mishandelingen de wonden en de verlammende overlevingsstrategieën die haar van haar ware zelf scheidden.

Recente berichten

Giften

Mocht u ons willen helpen om dit mogelijk te maken en onze doelstellingen te halen, dan kunt u een bedrag overmaken op onze rekening.

Stichting Kunst uit Geweld
Triodosbank: NL38TRIO0254667422

Contact

Mocht u om welke reden dan ook even contact met ons willen hebben,

Over ons

Het doel van de Stichting ‘Kunst uit Geweld’ is om kunstuitingen van overlevenden van huiselijk geweld en seksueel geweld onder de aandacht te brengen van de samenleving om daarmee een bijdrage te leveren aan het terugdringen van dit geweld.